דיאטת ה-ZONE התפרסמה בעולם לאחר שג'ניפר אניסטון, ג'ניפר לופז, שרה ג'סיקה פרקר, ג'נט ג'קסון וסידני קרופורד הציגו גוף חטוב והעניקו את הקרדיט בכתבות וראיונות לשיטת zone והעידו שזה שינה את חייהן. בין מעריצי השיטה גם הנשיא לשעבר קלינטון וספורטאים מובילים בארה"ב.
בניגוד לדיאטות פופולאריות אחרות, שיטת ה- ZONE נולדה כתוצאה ממחקרים מדעיים על השפעת ההורמונים על הגוף. ד"ר בארי סירס, חוקר בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת בוסטון, שם לעצמו כמטרה למנוע מחלות לב וכלי דם בציבור האמריקאי ותוך כדי מחקר פיתח את אחת משיטות ההרזיה המצליחות בעולם.
סירס היה בין הראשונים שהתייחסו לאוכל כאל תרופה היכולה להטיב או לגרום לנזק לגוף. הוא פרסם את הספר "ENTER THE ZONE", 2 מיליון עותקים ותרגום ל-22 שפות הביאו אותה להיות שיטת התזונה המוערכת ביותר ע"י אירגוני הבריאות בעולם. ד"ר סירס מחזיק ב- 13 פטנטים בנושא תזונה דיאטה ומניעת מחלות וכתב מאז עוד 8 ספרים שהפכו מיד לרבי מכר.
שיטת הזון - מדובר בדרך חיים המסייעת לגוף לחיות חיים ארוכים וטובים ה"איזון" מביא אנרגיית גוף גבוהה, הרזיה למשקל האידיאלי ונפנוף לשלום לתחושת הרעב המלווה דיאטות שונות. תחושת הרעב נעלמת, אבל, וחשוב מכל, הגוף מקבל את הערכים התזונתיים החיוניים לו לבריאות ארוכת טווח.
עיקרון האיזון- הבסיס העיקרי בשיטה הוא איזון מושלם בין אבות המזון בכל ארוחה. איזון נכון של פחמימות, חלבונים ושומנים משפיע על האיזון ההורמונלי ולמעשה הופך את המזון שנאכל בכל ארוחה לגלולת הרזיה.
עקרונות השיטה:
האיזון הנכון בכל ארוחה הוא:
40% פחמימות 30% חלבונים ו- 30% שומנים
חטיפי ZONE PERFECT מתאימים באופן מושלם לשיטה ולכן הם חטיפי האנרגיה הנמכרים ביותר בארה"ב.
החטיפים משמשים כארוחות ביניים בין הבוקר לצהריים ובין הצהריים לערב ומספקים הפסקה טעימה, בריאה ומשביעה בין הארוחות.
איזון מושלם בין 40% פחמימה, 30% חלבון, 30% שומן
כל חטיף במשקל 45 גר'
180-190 קלוריות
15-12 גר' חלבון
20-22 גר' פחמימה
4-7 גר' שומן
0 גר' שומן מעובד
21 ויטמינים ומינרלים
מגיע בטעמים: שוקולד מריר עם קרמל ופקאן, דאבל שוקולד מריר, שקדים וצימוקים עם שוקולד
קראנצ' שוקולד קוקוס, חמאת בוטנים ושוקולד, תות מצופה יוגורט, שוקולד מריר ושקדים,
קרקר פאדג'.
*ניתן לשלב מספר טעמים בהזמנה (יש לציין כמות מכל טעם בטופס ההזמנה)