מצרכים (ל3 קציצות בינוניות, אפשר לשחק ביחסים ולקבל יותר):
1 פחית טונה משומרת
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
כפית שטוחה תבלין פטרוזילה (אם טרייה אז בערך 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה)
כף קטשופ
בצל קטן-בינוני
ביצה
הכנה:
מערבבים הכל בקערה וזורקים למחבת חמה, למי שיש טפלון/פסים לא חייב שמן או שאפשר לשים ספריי שמן, אני משתמש בשמן זית ושם בערך 2 כפות.
מטגנים דקה-שתיים מכל צד מוציאים לנייר סופג ואוכלים בתאבון ושמעו, יוצא באמת פצצה בטעם קציצות של סבתא
Dan Roizman