דף הבית >> מתכונים >> עוגת חלבון, חמאת בוטנים ויוגורט, מאת: ספיר יוסף
מצרכים:
4 סקופים של חלבון בננה/וניל
8 בייצים (2 חלמונים)
2 כפות ממתיק סטיוויה
2 כפיות אבקת אפייה
גביע יוגורט 1.5 %
גביע גבינה לבנה 1/2% לתחתית: כוס שיבולת שועל רבע כוס חלב שקדים ובוטנים גרוסים גס קרם: חצי גביע גבינה לבנה חצי כוס ממתיק סטיוויה חצי גביע יוגורט חצי כוס חמאת בוטנים טבעית
אופן הכנה:
מערבבים את מצרכי התחתית ומסדרים בתחתית התבנית, מכניסים לתנור ל 2 דקות על חום גבוהה.
מקציפים את הבייצים ומוסיפים בהדרגה את שאר המצרכים של הבסיס, מוסיפים לתבנית. אופים בתנו למשך 30 דקות על חום בינוני. מערבבים ידנית בקערה את החומרים של הציפוי ומוסיפים לעוגה כאשר היא מוכנה ובטמפרטורת החדר. כשהעוגה מתקררת לגמרי לשמור במקרר