ברירת-מחדל  |  
אבקת חלבון - ATOM - HPD  |  אבקת חלבון כשרה בד"צ - POWERTECH-PURE WHEY HD  |  אבקת חלבון - ATOM - WHEY PROTEIN  |  אבקת חומצות אמינו 30 מנות - SCIVATION - XTEND  |  
ברוך הבא
  מוצרים בסל הקניות שלך




 



       
 



       

עוגת גבינה חלבון אפויה, מאת: אקס בודי

דף הבית >> מתכונים >> עוגת גבינה חלבון אפויה, מאת: אקס בודי



מצרכים למלית הגבינה: 
 750 גרם גבינה לבנה 3%
 200 גרם גבינת שמנת  3%\5% שומן
 6 ביצים, מופרדות
 1 כפית תמצית וניל
1 כוס ממתיק סטיויה באבקה (30 גר')
6  סקופים אבקת חלבון (רצוי בטעם וניל)
2/3  כוס חלב (180 מ"ל(

מכינים את מלית הגבינה: 
תבנית 26
מחממים התנור ל 240 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים .

בקערה גדולה טורפים את שני סוגי הגבינה עם חלמונים,תמצית וניל ו2/3 כוס סטיויה, מוסיפים את החלבון וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים ומוסיפים את החלב.
במיקסר מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף רך. מוסיפים את יתרת הסטיויה (1/2 כוס) בהדרגה ומקציפים לקבלת מבריק ויציב אך לא נוקשה.
טורפים שליש מהקצף לתערובת הגבינה ומקפלים פנימה בעדינות את יתרת הקצף.
 
מכניסים את העוגה ל10\15 דק, עם שהשכבה העליונה משחימה.
מוציאים את העוגה, מנמיכים את התנור ל 160 מעלות וממשיכים לאפות עוד כשעה.
 
בתאבון!
 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...




  




SSL
פייסבוק


        



       



       


       



       



                                



                                                              



                                                                                                                 

לייבסיטי - בניית אתרים